e-branch
Login
My List - 0
Help
Home
My Account/Renew Loans
Community Info
KidSearch
New Catalogue!
Search
Advanced
By Format
By Number
My Searches
Can't Find it?
Find Magazine Articles & more
Problems?
Search:
Call Number
Item Barcode
Bib Number
ISBN/ISSN
Refine Search
> You're searching:
Halifax Public Libraries
Item Information
Copy / Holding Information
More Content
More by this author
Hay, Donna, 1971-
Subjects
Cuisine
Browse Catalog
by author:
Hay, Donna, 1971-
by title:
Du simple au sublime...
Translation of: Basi...
Basics to brilliance...
by call number:
FR 641.5 H412s
Search the Web
Hay, Donna, 1971-
Cuisine
MARC Display
Du simple au sublime / Donna Hay ; photographies de William Meppem.
by
Hay, Donna, 1971-
Marabout, c2017.
Call #:
FR
641
.5
H412s
Subjects
Cuisine
ISBN:
9782501122818 (hc)
Uniform title:
Basics to brilliance. French
Alternate title:
Translation of: Basics to brilliance.
Description:
398 p. : col. ill. ; 28 cm.
Notes:
Comprend un index.
Translation of: Basics to brilliance.
En français, traduit de l'anglais.
Summary:
"Je pense que pour avoir confiance en ses talents de cuisinier, if faut d'abord maîtriser les bases. Dans ce livre, je partage avec vous mes recettes testées et approuvées. Chacune d'entre elles comporte des déclinaisons et astuces, afin de démultiplier votre répertoire. Voici mon guide personnel pour une cuisine tout simplement sublime. Préparez, épatez, dégustez!"--Back cover
Genre:
Livres de cuisine.
Other authors:
Meppem, William.
Holds:
0
Copy/Holding information
Location
Collection
Call No.
Item type
Status
Alderney Gate Public Library
Adult French Nonfiction
FR 641.5 H412s
Adult books
Checked in
Add Copy to MyList
Horizon Information Portal 3.24_8902M
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.